Cautare

223 de rezultate pentru "evocasa orizont" (3.60 secunde)
Este ca un nor intunecat care se iveste la orizont. Totul este ca dumneavoastra sa aveti atata rabdare sa treceti fara prea multi nervi peste situatia creata.
Profiti de fiecare stimulent bun care vine de la ceilalti, desi esti permanent constienta ca nu ajungi usor acolo unde visezi acum cu ardoare, dar te inarmezi cu ambitie, cu rabdare, atat cat ai, si faci pasi repezi spre tinta care se intrevede undeva la orizont.
Parada ansambluri artistice invitate pe traseul Orizont-Centrul orasului - 19.00-20.00: Program artistic ansambluri artistice invitate si Concursul National de Folclor - LA FANTANA DORULUI (scena in aer liber din Centrul orasului) - 20.00-23.00:
Da, Calarasiului ii lipsesc multe, de la un modern transport in comun, aici mentionand starea precara a autobuzelor si statiilor, rutele fara acoperire, biletele rupte medieval de taxatoare, pana la lipsa locurilor de parcare in zonele foarte aglomerate, aici punctand zona Orizont si zona Centru, de la Volna pana la Piata Mare.
In sesul de la Greci, la raspantia dintre Macin si orizont, Moseis by Angelo aduce impreuna cele mai delicioase retete ale vechiului tinut.
De fapt asta am vrut sa subliniez cu trimiterea la orizont si cer. Dintr-o groapa vezi cel mai bine linia orizontului.
Saracia, lipsa de orizont, carente educationale, ne imping sa fim astfel. Si nu reusim sa gasim acel comportament relaxant in care sa ne zimbim unul altuia, sa fim politicosi intre noi, sa ne respectam reciproc.
Saracia, lipsa de orizont, carente educationale ne imping sa fim astfel. Si nu reusim sa gasim acel comportament relaxant in care sa ne zimbim unul altuia, sa fim politicosi intre noi, sa ne respectam reciproc.
Strict sociologic, situatia era injositoare pentru un popor intreg si nu semnala altceva decat prezenta unui orizont lipsit de speranta.
O noua afacere se profileaza la orizont, cu multe zerouri, prinse pe aripile unor aeronave F-16, pentru cei care vor fi destul de destepti sa se agate de ele.
Cei mai afectati vor fi cei din anii terminali de ciclu pentru care spectrul examenelor se ridica amenintator la orizont, dar se pare ca profesorii au inteles si au reluat orele de pregatire cu acestia.
Daca privim retrospectiv, vom zari inca de la primul orizont primejdioase alunecari evidente de la normele legale. Selectia si pregatirea candidatilor s-a facut arbitrar si sfidator, mai ales in privinta informarii opiniei publice.
In aceeasi zi, doua voci sonore au avertizat in Statele Unite ca la orizont se profileaza o noua catastrofa asemanatoare celei de la 11 septembrie 2001.
Noul orizont european se va deschide asadar din 2009. PA¢na atunci urmA¢nd a fi digerata extinderea masiva a UE, cu zece state de anii trecuti, si amortizat socul brutal al respingerii Constitutiei in doua tari membre fondatoare.
PSD a decis sa-si schimbe penajul si sa arate mai frumos si colorat, falfaind tot a aripi intinse spre orizont, in fata poporului care plange ba de una, ba de alta.
Oricare ar fi raspunsul, noi va trebui sa aratam, intr-un orizont de timp oarecare, ca putem face mai bine decat oricine un produs anume.
Orizont care nu este 1 ianuarie 2007, ci poate 2010, 2015... Odata urcati in tren, nimeni nu ne va mai arunca intre statii - de asta incearca sa ne convinga presedintele nostru.
Un val de turbulente politice solicita resorturile democratiei in tarile central-europene din grupul (aproape muribund astazi) de la Visegrad. Nemultumirea populara si lipsa de credibilitate a politicienilor si partidelor iau forme diferite de la o tara la alta.
Putin le pasa dregatorilor actuali ca tara e la anaghie, in degringolada, fara orizont, cu toate ca a aderat la Uniunea Europeana.
La orizont, doua referendumuri, unul pentru suspendarea sau nu a presedintelui, celalalt cu valoare strict consultativa in privinta introducerii votului uninominal, solutia practica fiind, in ultima instanta, o noua lege electorala votata de Parlament.
google-analytics.com